OPOSICIONS

Publicat a OPOSICIONS

Mesa Sectorial: GRUP DE SELECCIÓ I PROVISIÓ (14/10/2019)

Oct 15, 2019
Mesa Sectorial: GRUP DE SELECCIÓ I PROVISIÓ (14/10/2019)

AJORNAMENT DELS PROCESSOS PESCO FINS EL PRONUNCIAMENT DEL TJUE

La UGT hem demanat l'ajornament de tots els processos selectius fins el pronunciament del Tribunal de Justícia de la Unió Europea i hem argumentat la nostra demanda en la previsible presentació aquesta mateixa setmana per part de l’Advocada General del TJUE de les seves conclusions i en què a finals d’aquest any o principis del que ve, s’espera el pronunciament definitiu de l’Alt Tribunal Europeu. Per tant, i tenint en compte que hi ha col·lectius que porten desenes d’anys sense oposicions, ajornar un parell de mesos la publicació dels processos pendents de convocar fins tenir el pronunciament final del TJUE hauria de ser la decisió més natural i assenyada.

La UGT creiem que, tot i ser una incògnita el contingut d’aquest pronunciament, no es pot descartar que pugui suposar un canvi substancial a la normativa estatal i catalana relacionada a l'accés a la Funció Pública, per això, entenem que l’Administració catalana hauria d’actuar amb prudència.

El Subdirector General de Funció Pública s’ha manifestat en contra de paralitzar els processos i ha defensat les bases proposades per Funció Pública (recordem que consten de 4 exàmens a la 1a prova). 

La UGT hem tornat a rebutjar les bases presentades per l’Administració i hem reclamat una veritable negociació de bases que permetin la consolidació real dels llocs de treball dels nostres interins.

ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI AMB LA PREVISIÓ D’OPOSICIONS 

 

tabla1

 

ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI AMB LA PREVISIÓ DELS CONCURSOS DE TRASLLATS

En relació als CONCURSOS DE TRASLLATS vinculats a processos PESCO, la UGT hem demanat que es resolguin primer els processos d’oposició i els nomenaments es facin en un lloc en adscripció provisional, per després resoldre el concurs de trasllats donant preferència d’elecció de plaça als funcionaris que ja eren de carrera abans de la resolució de les oposicions. L’Administració s’ha mostrat oberta a estudiar la nostra proposta.

 

tabla2

 

COS DE SUBALTERNS

L’Administració ha tornat a canviar-les, com es veu al quadre previst de convocatòries i no s’acumulen les dues convocatòries de l’Oferta Pública 2017 amb la del PESCO. La convocatòria de les 151 places de l’oferta es preveu per a aquest mes de novembre, però l’oferta PESCO de 398 places l’han desdoblat en dues: una de 312 places per al novembre o primer trimestre de 2020 i la resta de 86 places per al segon trimestre de 2020 i, aquest últim, serà només per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El temari i el procés de selecció DIL serà igual que el previst per a persones sense aquesta discapacitat però s’adaptaran segons les necessitats certificades per l’organisme competent: més temps, adequació de l’aula, faran una guia de lectura fàcil del temari, etc.

COS SUPERIOR GENERAL (TOTES LES OPCIONS)

L’Administració crea una altra opció dins del cos superior A1 que serà la de Medi Ambient. Les 760 places es distribuiran en 480 per a la general, 190 per a la jurídica, 30 per a la econòmica, 34 per a la de prevenció de riscos laborals i 26 per a la nova de medi ambient. Totes les opcions tindran un torn lliure i un de promoció interna.

Funció Pública preveu publicar el temari a finals d’octubre, i al novembre la convocatòria.

En quant la nova opció de Medi Ambient, la UGT estem estudiant la documentació lliurada a la reunió de les tasques, les titulacions d’accés i el temari que proposen per poder accedir-hi. També valorarem els llocs que proposen de reserva per a Medi Ambient per veure l’adequació amb les funcions d’aquesta opció.

COS ADMINISTRATIU GENERAL

En relació a la convocatòria 229 de promoció interna exclusiva (PIE), Funció Pública informa que està previst que es publiqui immediatament el llistat definitiu i que la previsió de la primera prova serà el proper 23 de novembre.

COS AUXILIAR ADMINISTRATIU D’ADMINISTRACIÓ GENERAL

Funció Pública comunica que no es convocarà el procés de promoció interna exclusiva (PIE) per accedir al cos general Auxiliar Administratiu pendent des del 2014, ja que serà substituït pel torn de promoció interna de la convocatòria PESCO de 1476 places prevista per al 2021.

VARIS 

-       Enginyers Agrònoms: la setmana vinent tenen previst publicar la convocatòria.

-       Temari dels cossos de gestió i auxiliar administratiu: es preveu per a principis de l’any vinent.

-       L’Administració informa que actualment hi ha 1992 llocs de treball singulars i de comandament ocupats de forma temporal i exigim que convoquin els processos de provisió de tots aquells que hagin excedit dels 6 mesos d’ocupació temporal, tal com regula la normativa.

 

 

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 14 d’octubre de 2019 

Darrera modificació el Dimecres, 16 Octubre 2019 01:04
Valorar aquest article
(1 Votar)

ASSEGURANÇA SALUT AFILIATS

flyer ugt JOOMLA